ГЛАВНАЗА НАСАКСЕСОАРИЦВЯТМОНТАЖКАТАЛОЗИФОТО ГАЛЕРИЯSOFTWAREПОЗОВАВАНИЯКУПЯКОНТАКТИ


SURYA ILLUMINAZIONE - Продукция

Кликнете върху картинките, за да видите детайлите


MINI

Най-малки стенни фенери от колекцията

MEDIE WALL


MEDIE

Средни по размер фенери за стена, висящи, тавански, подови и парково осветление
GRANDI

Едрогабаритни фенери за стена, висящи, тавански, подови и парково осветление

PLATES

Средноразмерни фенери “плейт” като дизайн за стени, висящи. тавански и парково осветление

PALI - СТЪЛБОВЕ


СТЪЛБОВЕ
Сериите фенери Piccole, Medie, Grandi, Emisphera и Plates може да се изпозват за създаване на осветление с различни размери и дизайн с височина на стълба в диапазон от 170–5500мм (без фенера). За улеснение на дизайна и поръчването, съществуват създадени готови стълбове, създадени и наименовани Pxxxx.
Стълбовете и фенерите са съгласувани по подходящи диаметри. Когато избирате стълб, първо изберете модела фенер. Диаметърът на фасунгата на всеки фенер е посочен под скицата (d40, d50, d55, d60, d70). После, в раздела ”Стълбове“ изберете групата стълбове, подходящи за вашия диаметър и изберете стълба. Ако не успеете да откриете желания стълб от готовите модели, можете да създадете свой собствен. Максималната препоръчвана височина на стълба с фенера е 7м. Стълбове, по-високи от 7м ще бъдат неустойчиви при тежки климатични условия.

Подходящи диаметри за стълбовете: Съответстващият диаметър на фенера към стълба. Посочен е най-горе в скиците на стълбовете.

ИЗТОЧНИК НА СВЕТЛИНА

Избор от осветителни фасунги


ЛАМПИ
Стандартната осветителна фасунга е Е27 за всички фенери. Серията “Grandi” и някои модели от “Plates” могат да бъдат пригодени със специални фасунги и баласти. Списък със специални фасунги и детайли може да бъде намерен в раздела “Източници на светлина”. Описание на фасунгите (W, X, Y, S, J,…) е добавено в края на кода на фенера, т.е. 90023Т, 90210Х в поръчката.


2002, 2008 Powered by INTERLIGHTING. All rights reserved.